Technische groothandel

 

Wist u dat de “technische groothandel” (gp-products.nl)  maar een klein onderdeel is van Geffen Products B.V.

Van oorsprong is Geffen Product B.V voornamelijk actief in de machinebouw en hydrauliek.

 

De technische groothandel is ontstaan door steeds meer vraag aan de balie naar diverse gereedschappen, (hydraulische) onderdelen, veiligheidsschoenen enz.

Hierdoor zijn we steeds meer producten op voorraad gaan houden en ontstond het idee om ook een webshop op te richten. Deze is sinds 2015 succesvol online.

Natuurlijk bent u ook aan de balie van harte welkom!

 

Hydrauliekslangen / leidingen op maat

 

Van uit ons bedrijfspand aan de Ladonkseweg 6 te Boxtel leveren wij diverse soepele en harde hydrauliek leidingen voor de meest uiteenlopende toepassingen in de bouw en levensmiddelenindustrie.

Voor transport van chemicaliën, levensmiddelen, water en lucht en voor iedere toepassing is er een oplossing.

Door onze eigen productielijn en grote voorraad zijn we in staat snel een pasklare oplossing te bieden voor uw probleem. 

Al onze producten worden vakkundig voor u samengesteld door onze ervaren monteurs en direct voor u op maat gemaakt terwijl u wacht. Onze producten zijn dan ook gecertificeerd conform DIN en ISO 9001.

 

Machine bouw voor oa. in de voedingsmiddelenindustrie en recyclingindustrie

 

Machinebouw is een innovatieve onderneming en door onze jarenlange ervaring en het volop meedenken met u als klant zijn wij in staat om op basis van klantspecificaties productiemachines en constructies te ontwikkelen en produceren.

Dit kan voor een grote diversiteit aan industrieën zoals o.a. de voedingsmiddelenindustrie en recyclingindustrie.

In onze eigen fabriek worden de machines en constructies gebouwd maar uiteraard ook uitvoerig getest alvorens deze bij u op locatie geïnstalleerd worden.

Daarnaast is het ook mogelijk dat wij verbeteringen, reparaties of onderhoud aan uw (bestaande) machines uitvoeren.

 

 

Daarnaast houden we ons ook bezig met het afstellen en/of ombouwen van productielijnen, vervangen maar ook vernieuwen van (hydraulische) onderdelen en bieden we u passende oplossingen tijdens storingen.

 

Trappen, leuningen of bordes op maat.

 

Ook voor het realiseren van een trap, leuningen of bordes in uw fabriek of bedrijfshal bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij denken graag met u mee om samen tot een perfect passend eindproduct te komen, dit kan bestaan uit diverse materialen zoals staal, aluminium of RVS.

Uw wensen kunnen worden uitgewerkt in een 3D tekening, zo krijgt u een duidelijk beeld hoe uw maatwerk eruit gaat zien en waarvan een productieplan kan worden gemaakt. Uiteraard kunnen wij uw product op locatie voor u installeren en monteren.

 

Geffen Products B.V.

 

Bent u benieuwd wat Geffen products voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit kan via Info@geffenproducts.nl of 0411-688571

Meer foto’s en informatie vindt u op www.geffenproducts.nl

Wij denken graag met u mee om zo samen tot een perfect passende oplossing te komen.

 

Online bestellen

 

Direct uw benodigdheden bestellen kan via de webshop www.gp-products.nl Voor meer bestelgemak maakt u eenmalig een persoonlijk account aan, hier heeft u overzicht over uw bestellingen en kunt u zelfs meerdere afleveradressen opgeven. U hoeft dan niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren wat het bestellen een stuk eenvoudiger maakt.