Hydrauliek Specialist - Technische Groothandel - Machine Fabriek - Detachering

0 item(s)
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Transportbanden

Transportbanden

Transportbanden op maat

Wanneer u een transportband nodig heeft op maat en perfect aansluitend op uw eigen logistiek proces zijn wij de aangewezen partner!

Geffen products ontwikkeld en produceert verschillende transportsystemen om specifieke materialen te transporteren voor diverse industrieën zoals o.a. voedingsmiddelenindustrie en recyclingindustrie.

Transportsystemen zij een belangrijke verbindende factor binnen uw bedrijf.

Door klantgericht mee te denken en goed advies kunnen we middels maatwerk een effectieve oplossing bieden voor uw logistieke probleem.

Onze transportbanden (conveyor systems) worden vanuit uw wensen ontworpen en voor u uitgewerkt in een 3D tekening uitgewerkt, zo ontstaat er een duidelijk beeld hoe uw transportband eruit komt te zien.

Naast goed advies en het ontwerpen van uw transportsysteem produceren we uw transportband in onze eigen fabriek.

Uiteraard wordt uw transportband uitvoerig getest alvorens deze bij u op locatie wordt geïnstalleerd door ons.

Ook voor het nodige onderhoud of revisie van uw transportbanden kunt u bij ons terecht.

Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, dit vergroot de levensduur van uw transport systeem. Gericht op uw productieproces worden hiervoor de juiste materialen gekozen.

Het grote voordeel van een transportband op maat is dat deze perfect aansluit op uw logistiekproces waardoor u waarschijnlijk de productie kunt laten toenemen en u instaat bent succesvoller te ondernemen.

Aanrijbeveiliging, beschermpalen en beschermkasten

Ook verzorgen wij indien nodig aanrijbeveiligingen of beschermpalen. Uiteraard worden deze ook perfect passend voor u op maat geleverd in de door u gekozen opvallende kleur.

Ideaal in ruimtes waar volop met bijvoorbeeld heftrucks ed. gereden word.

De aanrijbeveiliging beschermt uw transportband of machine tegen het aanstoten/rijden waardoor uw productielijn onverstoord door kan draaien en de kans op stilstand aanzienlijk verkleind wordt.

Achter elk transportsysteem zit een computersysteem om uw proces aan te sturen, hiervoor kunnen we beschermende kasten produceren.

Vooral in de voedingsmiddelen industrie is het van belang dat alles hygiënisch gereinigd kan worden, computerapparatuur dient dan veilig opgeborgen te zitten in RVS kasten zodat deze geen schade op lopen.

Dit soort beveiligingen kunnen ook aangebracht worden bij uw reeds bestaande productielijnen, bij het realiseren van een nieuw transportsysteem is het verstandig hier direct rekening mee te houden alvorens het nieuwe transsportsysteem geplaatst word.

Shredders

In de recyclingindustrie word veelvuldig gebruik gemaakt van shredders met als doel groot materiaal effectief te verkleinen voor een eenvoudigere verwerking. Ook hier in kunnen we u voorzien van goed advies en een maatwerk eindproduct.

Uiteraard is veiligheid bij dit soort machines geen overbodige luxe daarom denken we graag met u mee over veilige oplossingen rondom dit soort machines zoals kooitrappen, bordessen, leuningen enz.

Uw transportband (conveyor systems) op maat laten produceren?

Wilt u uw transportsysteem uitbreiden of nieuw installeren en bent u benieuwd wat Geffen products voor u kan betekenen?

Maak dan vrijblijvend een afspraak, wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn om een transportband op maat voor u te produceren.

U kunt contact met ons opnemen op werkdagen op 0411-688571 of info@geffenproducts.nl