CKB Kunststof Installatiebouw B.V.

CKB Kunststof Installatiebouw is al sinds 1971 gespecialiseerd in de engineering en het produceren van diverse maatwerk installaties uit thermoplastische kunststoffen. Sindsdien ontwerpt en produceerd CKB ook de pompen en filterunits welke vanaf heden door zullen gaan onder de merknaam GP Pumps & Filtration. Het team specialisten van zowel CKB als Geffen Products draagt zorg voor de verdere ontwikkelingen van de pompen en filtersystemen.

CKB is sinds 2020 verhuisd naar een vele malen groter pand, gevestigd op de Ladonkseweg 4 waar het pad grenst aan dat van Geffen Products. Door de aankoop van dit pand is CKB in staat nog grotere productielijnen, (proces) baden, gaswassers en opslag tanks  ed. te produceren. Door het samenvoegen van beide bedrijven op 1 locatie kunnen alle processen in eigen beheer én pand uitgevoerd worden. Dit houd voor u als klant in dat er snellere doorlooptijden gerealiseerd kunnen worden en er veel kennis en expertise in huis is voor metaal én kunststof.

Benieuwd naar wat CKB Kunststof Installatiebouw voor u kan betekenen?

Neemt u geheel vrijblijvend contact met op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
 

 

GP Pumps Filtration

 

GP Pumps & Filtration

GP Pumps & Filtration staat voor kwaliteit! Samen met onze zusterfirma's CKB Kunststof Installatiebouw en Geffen Products zijn wij altijd op zoek naar hoe wij onze producten kunnen door ontwikkelen. CKB kunststof Installatiebouw heeft ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen én produceren (in eigen beheer) van pompen & filtersytemen. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel!

Sinds 2018 leveren wij pompen en filtersystemen onder onze eigen merknaam GP Pumps & Filtration.

Wij bieden u een ruime keuze aan pompen en filtersystemen welke inzetbaar zijn voor een breed scala aan industriële toepassingsgebieden. Het ontwerp van onze pompen en filtersystemen zorgt ervoor dat deze uitermate geschikt zijn voor gebruik bij zéér chemische, corrosieve, zure of alkalische vloeistoffen.

Bij al onze pompen en filters komen de vloeistoffen enkel in contact met de kunststof delen welke geproduceerd zijn uit de materialen PP of PVDF. Dit maakt onze producten geschikt voor het verpompen en circuleren van vloeistoffen, filtreren en/of ontvetten van vervuilde vloeistoffen.

Naast standaard producten zijn specials op aanvraag en in overleg altijd mogelijk.

Benieuwd naar de producten van GP Pumps & Filtration?

Neemt u dan geheelvrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.